*svammel*

Prickinvasionen fortsätter :-( Fast det kliar iallafall inte.... så mycket... Verkar då lugna ner sig... tror jag... Ajja, shit happens. Men mina onda planer verkar då gå i lås... hehe, tur att något kan gå lite som jag vill *ta i trä*

Ska snart kila iväg till affären och köpa vitlöksbröd, glömde det när jag var och handlade på maxi med mamma idag. Men jag fick en regnjacka/vindjacka av mamma idag :-) (tack mamma) Jag ska nog gå och stila med den på affären ;-) Undrar om Charlie orkar följa med, han verkar lite trött efter att ha vaktat på grillande grannar nyss. Kanske bäst att han får vila lite med sitt stackars knä. Fast jag vill stila med hans nya snygga halsband också ;-) Kanske Danne kan gå i koppel??

I morgon så måste man väl byta till sommardäck på bilen också, jag ska nog passa på och dammsuga i den också, kanske tvätta bilen också, om jag ids...

Gaah, idetorka också... Vitlöksbröd var det ja...

Prickigkorv

Aaaahh, jag blir galen... I förrgår när jag vaknade såg jag ut som en prickigkorv på benen och på överarmarna, inge kul alls. Jag trodde att det var äckelpäckel i sängen eller något för att det var stökigt, så jag drog igång och storstädade kl 8 på morgonen, när dagen var slut så hade jag dammsugit två varv, vaskat golv, vädrat täcken och bytt sängkläder. Så, man tycker att om det vore en loppinvasion så borde dom vara hyffsat borta nu... Men icke, jag var prickigare än någonsin när jag vaknade i morse... :-( Knasigt, vet inte vad det kan vara, men jag är lite lur på en duschcreme, men den har jag använt förut, men inte lika "intensivt" som jag har gjort dom senaste dagarna. Bara det inte sprider sig till mitt "pretty face" ;-)


(ny frilla också)

Jättefint väder är det också, fast världen fick för sig att det skulle komma en massa snö, IGEN, vilket betyder att årets första cykeltur får vänta :-( Men nu smälter det bort, jag är lite småless på vintern nu, för att inte tala om allt SLASK. Jag läääängtar efter min cykel..... :-(


(mammas snyggaste pojke)

Charlie och jag ska ut på picknick idag har jag bestämt :-) När det är så här soligt så måste man ut och mysa i solen, jag ska bunkra upp med mackor, filtar och tidningar någonstans... Man kanske ska gå och äta frukost och handla lite mackor så att man tar sig ut i år... :-)

Morgonfroe och mycket att göra

Inte har det hunnit bli någon nu frisyr än heller, eller det beror på hur man ska se på det... Igår så vaknade jag och såg ut som dom där dockorna i tomteverkstaden på julafton, som dom håller upp en spindel för, saken var den att dom glömde papiljotterna på mig :-/


(hoppas inte att detta påverkar en eventuell karriär...)

Annars så jobbar jag häcken av mig, har som sagt skaffat mig ett nytt jobb som pizzamenyinmatare ;-) Lite småkul faktiskt att sitta och klicka in ingredienser på pizzorna. Helt sjuka grejjer en del ska ha på pizzan för att inte tala om namn på dom... jisses... Har jobbar på kyrkan också, det är lite speciellt ibland :-/


(in och beställ pizza online)

Hade tänkt fara och häla på Boris i helgen också, jag hade fixat ihop det praktiska med Charlie osv, och så får jag höra av Anders; "visst kommer du på festen i helgen?"... Smidigt Daniel, Anders har för två veckor sen skickat ut inbjudan till hans 30årsfest med osadatum och allt, och jag har inte hört ett litet knyst om det... Tack för den :-( Nu måste man sparka igång alla lata karlar (arbetsnarkomanerna på netix) och köpa presenter. Frågan är när syrran är ledig nästa gång, och var ska man göra av Charlie? INTE lämnar jag honom till Daniel som det var tänkt, han glömmer väl min bäbis på kontoret eller något, fast Charlie kanske är bra i benet tills dess och så kan han vara hos Paula och leka med dom "snälla flickorna" (läs; surtanterna) ;-)


(vem vill inte ta hand om den här lugna valpen?)

Vill ut och cykla... NU!!

Å vad jag längtar till jag kan ta fram min cykel... Jag fick en jättefin cykel av Ninni i fördelsedagspresent förra sommaren, min första egna cykel :-) En röd med "kärringböj" och dumbodäck, den går som ett spjut :-) Ska ta över Fannys cykelkärra också som Charlie ska få åka i, om han ryms i den vill säga. Mammas pojke är inte så liten längre... Annars har Paula ett vrålåk som man kan haka på cykeln... Ska bli kul att få cruisa runt med min fina cykel :-) Jag ska lägga upp en bild på den också, kanske bli när jag plockar fram cykeln för säsongen.


(Ngt liknande är min cykel, fast röd, med en cykelkorg)


Har varit i skolan idag också, skittråkigt... Men jag "kom på" att jag har redan gjort allt i det här momentet på kursen så jag behöver inte gå till skolan förän i maj... Kan låta sweet att vara "ledig" så länge, men jag har en massa annat att göra, inlämningsuppgifter och omtentor i andra ämnen och sånt. Så med andra ord, jag kommer att han häcken full...Annat då... Ska till Rubico i morgon och börja mitt nya jobb... Typ... Ska extraknäcka med att mata in pizzamenyer i datorn, lite extra utfyllnad i plånboken är inte fel. Dessutom så kan arbetsnarkomanerna på Aurorum behöva lite avlastning. Och på söndag ska jag jobba i kyrkan. Det är visst kaos där nu med tanke på att dom bygger om i köket, men det ska nog gå bra.

Mithra ska klippa mig också, igen :-) Blev inte så nöjd med den senaste klippningen, jag ville ha mer uppklippt. Så vi får se vad vi kokar ihop.


(En mix av detta kan det bli...)

Nu kallar naturen, eller rättare sagt min mage, på mat... *kurr kurr*

Tråkigt

Å hej å hå...
Blidde sjuk i helgen, inge kul :-(
Kände på lördagen att jag började må lite illa men tänkte inget mer på det... Det fick jag hela söndagen att tänka på i stället när jag blev bundis med toan. Jag som trodde att jag var "imun" eller något mot kräkan i år med tanke på folk har droppat som flugor runt mig men icke jag. Hur som haver så var man däckad hela söndagen och missade att tjäna lite extrapengar :-( Måndagen började man bli lite människan igen, var så illa tvungen när man hade ärenden på stan, så nu har jag smittat ner halva Luleå säkert. Magen börjar då bli lite normal idag, inga större protaster från den iallafall.

Claras tass börjar bli bättre och det firade Charlie med att rulla sig i en tinad hundbajja. Jättemummigt, det var bara att slänga in han i duschen när vi kom hem.

Har tråkigt ikväll... Har suttit inne och inte gjort så mycket så jag är rastlös. Och inte har man någon schysst kompis i farten som vill dras med mig inte :-(


RSS 2.0