Massor massor massor

Hej å hå, det var länge sen. Efter ett antal bråk med bloggen, hänger sig å jävlas och så ska man helt plötsligt flyttas om i några dagar, så tappade jag lite intresset. Men här kommer en drös med bilder på vad jag har pysslat med på sistone.

Äckelmask vi såg på en prommis Cykeltur till porsöberget
(Jättemask)                      (Cykeltur till porsöberget)

Teknikens hus med Mithra, Ayla och Wilmer + en bulle på jäsning i magen
(Teknikens Hus med Mithra, Ayla och Wilmer + en bulle på jäsning)


Tänkte börja strukturera om i lägenheten efter Daniels utflytt och har betsat om balkonmöbler och pyntat fin, så får min kära mor för sig att investera i en bostadsrätt som hon tyckte att jag kan bo i. Inte mig emot, men då ska allting packas ner igen och flyttas ut *suck* Men det kommer att bli finfint i min nya etta (47kvm) :-)Jag har också hunnit med att bo hos Paula en helg när dom skulle ner till vännäs på utställning och corgiträff... Livat värre kan man lungt säga. Huliganhästar som rymmer mitt i natten hör väl inte till topplistan direkt, särskillt inte när det är Coockie som är på språng i skogen och trycker i sig allt ätbart inom synhåll, och det är en hel del. Fetpållen hade kilat jätterumpan mot en igenspikad dörr i stallet, och mörket trä är inte hållbart :-( Efter att ha mutat med gammal pellets jag hittade i stallet så fick jag tag på henne till slut efter en liten hästjakt i skogen.

Anders och Frida kom på besök sista dagen och följde med mig på råneå marknad, där jag köpte grisöron till Charlie och en väska till mig och "vann" ett gosedjur till Myran.Har varit förbi bushborna och hjälpt till med att skrapa deras bro, vilket var lättare sagt en gjort, iallafall när vi kom till färgen som inte hängde löst, men eftersom Andreas ändå bara fejkar sin brutna arm så satte vi han i arbete ;-) Var ute på en galopp med Liina och Wilda också. Paula och Myran i barnvagnen följde med och höll myggen borta från mig och Liina :-PUtställning i Gällivare på midsommarafton. syrran hinner precis visa upp Clara innan regnet blir alltför jävligt.Snorungen (Boris) är på besök från stora staden (stockholm) som Charlie säger. Med sig hade hon ett spektakulärt manligt bihang. Mor, Ninni, fjollträskarna och jag, för att inte glömma Saarlii, for en sväng till Kukkolaforsen och en blixtvisit på Ikea. Jag fick ett nytt badrumsskåp som jag ska ha i min nya lägenhet som ska upp när badrummet ska göras om.
(Till er som har sett "Dune" kanske förstår vad jag menar när jag tror att vissa är nog lite längre bort ifrån än stockholm....)

Och självklart har vi varit i Melderstein (igen) och härjat med puppisar och kittisar :-)
(den här majuisen vill jag ha... fast jag måste skicka iväg Daniel på allergiklinik först)

Näe nu jävlar har jag inga fler bilder på lagret, nästan. Charlie ska också uppdatera sin blogg. Han ligger och sover nu så jag får hjälpa honom med det i morgon. Ikväll blir det "sex and the city" på bio med syrrorna, Charlie ska vara hos mor å far och har har lovat att vara på sitt bästa humör som han alltid är när han är på besök där... "akta Gudrun" ;-)

RSS 2.0