Fint väder :-)

Ååh, vad fint väder det har varit idag. Soligt och jättevarmt :-)
Hade lite ångest över att sitta inne å skriva tenta, men eftersom den sket sig så gick det relativt snabbt iallafall. Frida ringde och ville ut och gå i solen och jag var inte sen att tacka ja. Två timmar blidde det. :-) Jag hade lite ont i tassarna sen pga att jag inte hade världens bästa skor för en långprommis. Men det var det värt :-)

Dra till stan blev det sen, på jeansjakt. Helt otroligt, finns inte ett enda jäkla par jeans på stan som inte är "squin" (tajta i benen). Okej, lite finns det, men då kan man ge sig fan på att det är fel storlek, knasig modell i övrigt, "fel" stentvätt för mina ben osv... Efter si så där tio jeansprovningar senare så hittade jag ett par som satt hyffsat.... Gissa vad det var för fel då?? Ledtråd: fattig student, voffe att försörja... 600 kronor låter inte som världens undergång, men med min ekonomi för tillfället så är dom "svindyra"... *suck* Får se hur länge det tar innan dom jeans jag har spricker i rövas... :-/

Kanske blir kåren i morgon också... Beror på var herrskapet behagar att fara någonstans. Undrar vad man ska ha på sig?? Kanske ska gå och städa garderoben, man kan juh fynda något "nytt" :-)


(Jag och Clara)       (Charlie vill vara med.... och pussas)

En egen blogg

Jahapp, då skaffade man en egen blogg på order av syrran, Fula Pula. Hon tyckte att jag bara har bilder på hundar i min digitalkamera och att jag borde skaffa mig ett eget liv. Annars så har min voffsing Charlie en blogg, charile.blogg.se.

Hur som haver, nöjd nu Paula?(Jag, Charlie och Clara)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0