09.11.27 Utflyttade

Det var några som tyckte att palatset var för litet och flyttade upp på taket....
09.11.26 Bettskenan from hell

Och min jäkla bettskena föresten, vilket härkel. Eftersom jag inte har använt den på X antal år så verkar det som om jag har gnagt mina tänder lite ur position, den passade inte?!? Det gjorde ont som f-n att ta på den.

Ajja, bara att vänja sig tänkte jag och tröck fast den på framtänderna iallafall, fast inatt så har jag tuggat fast hela skenan i sömnen och jag vaknade med huvudvärk och skitont i tänderna. Ser verkligen fram emot att sova med den i natt, NOT.


09.11.26 Julpyntat lite

Igår tjuvstartade jag julpyntandet, julgranen får komma upp på lördag istället för på söndag för jag jobbar då. Skulle egentligen ha jobbat på lördag också men biskopen som skulle komma fick inte visum för att komma in i Sverige, han var visst från Afrika har jag fått för mig.

Hur som haver, julgardiner har kommit upp, adventsljusstaken är pyntad och lite annat julpyssel har dykt upp. Johan och jag har torkat apelsinskivor som vi har pyntat lite med.Nya blommor från stockholm i bakgrunden, två novemberkaktusar, en vit och en rosa. Och självklart kunde jag inte hålla mig borta från orkidéerna, så det blidde en ny sort också. Nya julgardiner från Dollarstore.Ny lite dalainspirerad julunderlägg från willysAdventsljusstake: ljusfat och blockljus från IKEA, granris och så hittade jag en påse med glöggkryddor.

Ännu mer julgardiner från Dollarstore och den där jäkla tomten som hänger efter mig året om.Jag fick flytta om blommorna lite när dom nya gardinerna kom upp. Den passade rätt bra där brevid Winslow och hans polare. Winslow är numera brandman med sin brandvarnare i högsta hugg.


09.11.25 Bilder från Stockholm

Här kommer lite bilder från Stockholm.

Boris och jag var på en vegetarisk restaurang på söder, "Hermans"

Jag hittade en jäkligt snygg och sexig sparkdräkt på stockholmsmissionen, syrran tyckte att jag skulle hårdbleka håret och matcha med en cigg indifferent smileysFörutom en massa shoppande och svullande så var vi ute på en promenad på Lidingö och tittade på mysiga hus, Boris hittade några intressanta äppelträd smiliesOch så var vi och blev lite inspirerade inför julen också confused smileys


09.11.25 Tandborsten

Johan och jag har varit hos tandläkaren idag, igen. Den här gången på en vanlig undersökning. Mina tänder hade sin sedvanliga tandsten, fast mycket mindre än förut och visdomstanden såg bra ut. Dock så knorrade dom om att jag gnisslar tänder och måste börja använda min bettskena... Jajaja...

Johan hade det lite värre med sina tänder. Hans ena visdomstand växer snett mot tanden framför och trycker på, det kan göra att hela tandraden pressas fel och han måste nog dra den förr eller senare. Stackarn. Och så hade han slarvat med tandborstningen vid tandköttet som då var lite inflammerat. Tandgnisslare nummer två använder dock sin bettskena som han ska.

Så, Johan ska tvinga på mig bettskena varje kväll, och jag ska jaga honom med tandborsten två gånger per dag. Skitbra, undrar hur Charlie ser ut i munnen egentligen??


09.11.21 Shoppa shoppa shoppa

Är i Stora staden nu, aka Stockholm. Jag måste trakkassera Boris och Karl några gånger per år så att dom lär sig vet hut. På allmänhetens begäran måste jag också uppdatera lite om vad jag pysslar med här.

Jag har sprungit på stan och en snabbsväng på ikea. På ikea var det FULLT med skrikiga snorungar. Det var typ 20 ungar per vuxen och ALLA skitungar var trötta och hungriga, och det vet dom flesta hur det låter. Tänk då hur det såg ut på barnavdelningen, alla visningsobjekt låg huller om buller och det hoppade fem skitungar per säng och slogs med kuddar och mjukisdjur. Skitkul verkligen. Ajja jag fick iallafall tag på det jag behövde.

Igår var vi på middag hos Karls föräldrar, hans syster Katarina fyllde 23 år. Det var trevligt, jag hade då kul. Katarinas labrador Karin var med och som de flesta andra labradorer var hon ett STORT matvrak, hon såg aningen rultig ut.  pink dog clothes

Idag har jag och Boris varit på Nordiska museet och tittat på lite utställningar, bland annat "Tvättstugelappar", det var intressant och se villket krig svenskar för i sina tvättstugor, tack och lov att jag har egen tvättmaskin. Då slipper jag gnäll om jag är hundägare där också... smileys Senare ikväll ska vi iväg på bio och se Twilight-new moon med lite folk, Karls syster bland annat. Hoppas att de tusen fjortisarna som lär vara där inte tjattrar alltför mycket bara.

I morgon ska vi iväg på blomstergrejs med Boris jobb, vi hinner säkert med lite mer shopping också. Tro det elelr ej man jag har knappt köpt något alls, illa... Jag får ta igen det på måndagscuba diving

09.11.11 Bort med flärpen

Idag har jag varit hos tandläkaren igen och gjort "det stora ingreppet". Det gick rätt bra faktiskt. Först fick jag gelbedövning och sen fick jag bedövning av "the magic wand" som dom kallar det. Det är en penna som droppar på bedövningsvätska.

När tandläkaren kom in och skulle börja bränna så hade jag visst känsel, vilket inte var så konstigt med tanke på att hon bara hade bedövat flärpen som ska bort och inte runt omkring där det ska brännas. Men jag var så pass bedövad att jag kunde få spruta. Så tre bedövnigar senare brände han bort flärpen, och det luktade fan. Så nu har jag ett stort hål i munnen och hela tanden kom fram.

Problemet nu är bara att jag inte kan äta på grund av såret i munnen och magen kurrar och kurrar, det blir yoghurtdiet i några dagar till då, som om jag inte vore nog less på det.

Efter detta trauma så var vi på Willys och handlade flytande föda till mig. Sen gick jag och Charlie från Willys till Bergviken, han har blivit så pass bra i benet nu att vi kan ta "kortare långpromenader" i ganska raskt tempo. Charlie är så lycklig, dock så är det hårda restriktioner fortfarande när det gäller att leka med andra hundar.

När vi kom hem däckade jag i sängen i 4 timmar, knall och fall. Jag var så borta att jag inte ens märkte av att Johan och Charlie hade varit ute på rövartåg. Men till slut tyckte Charlie att nu är det nog och då fick jag en blöt nos i ögat.
09.11.04 Spola lite rent

Nu har jag varit hos tandläkaren. Dom var så snälla så när dom såg hur rädd jag var. Dom spolade rent tanden och så ska jag tillbaka nästa vecka och skära lite.

Problemet var att det ligger en skinnflik över tanden som den övre tanden tuggar på vilket gör att det blir inflamation i den nedre tanden, icke bra. Tur nog så hade jag en så pass liten inflamation så det räckte att spola lite rent. Men nästa vecka ska jag som sagt skära bort skinnfliken och hoppas på att det räcker. Ett annat alternativ är att dra ut två visdomständer så är problemet borta för gott. Men då fick Linn tårar i ögonen och sa att tänderna sitter där dom sitter. Skulle det inte hjälpa med att skära bort fliken så måste jag dra tänderna iallafall, men jag tror nog att det räcker med lillflärpen. Jag slipper nog undan sprutor också, bäst för dom, annars är det dom som får problem att bedöva när jag sitter och stortjuter. Dom hade en massa bedövningsgel och annat grejs som jag ska ha istället.

Sen snackade han en massa skit om att det är för lite plats för mina tänder det är därför skinnet är kvar, men det vet ju jag det att jag är perfekt skapt, klart att tänderna ska få plats i munnen, vart ska dom annars vara, och varför skulle man annars få dom om det inte finns plats? smileys


09.11.04 Aj aj i tanden

Jag har aj aj i min stackars tand designer dog clothes

Alla andra mina visdomständer har kommit upp utan att jag märkt av det minsta lilla, men nu är det den sista segisen kvar, och den kommer med besked. Den har bråkat lite tidigare och en gång var den så arg at jag inte fick äta på en dag och sen gav den sig, men nu är det riktigt arg. Den har gnagt på i en vecka nu och jag har inte kunnat äta, igår kväll fick jag i mig lita mat iallafall.

Puh, telefonen ringde nyss, det var tandläkaren. Jag hade fått en tid i morgon men nu hade dom fått ett återbud så jag får komma idag istället. Bra bra, måse göra mig iordning nu...

Kanske jag kommer hem med ett sparkling smile??


09.11.01 Halloweenparty

Halloweenpartyt igår blidde jättebra, inte en enda vanlig dödlig vågade visa sig.

Förutom den här fånen, men han förvandlades till.......lejontämjaren Günter, med sitt blodtörstiga lejon.Günter hade visst en leopard också men den hade han då ingen koll på...Pepparkakshäxan Eva-Carin vars hus vi knaprade påLiemannen kom också i släptåg med sitt senaste offer, en slottsgrevinnaHelvetet hade skickat sin onda ängel och några hellhounds och ett stort trollSen kom Charlie på besökCoolguy och den stackaren som alltid dör först i zombiefilmer tittade förbi, jag tyckte dock att det var lite likt Michael Jackson i "Thriller"Två jävulska brudar och en zebraungeMrs Lovett och Sweeny ToddBelthazor från "förhäxad" som dessutom vann kvällens bästa klädselVi minglade runt och åt diverse läskigheter, som avhuggna fingrar till exempel....Pappa sa att Günter kanske kunde få pli på lejonet men att tygla leoparden kan han glömma...Charlie och Charlie busar i hallen...Günter hämtade inspiration till sin mustasch från Sveriges huvudstads mest spektakuläre man, aka Karl, finns att hitta på Boris bloggDagen efter, over and out


RSS 2.0