10.01.29 LONDON

åka till Stockholm med norwegian i snöstorm fungerade bra då man fick avboka och flyga med sas istället... på flyget till London fastnade snoris & boris bakom två gorillor iallafall luktmässigt.

väll i London så spenderades pengarna flitigt, dvs första dagen så åt tjejerna upp stor del av resekassan. med stop på harrolds plus skavsår och tom slappat på gymmet...

Hilton hotellet har dock gott om lyx, då snoris hamstrade upp honung,muffin och marmellad till hotellrummet...

Johan & charlie rapporterar från en glödhet telefonlänk...10.01.22 Nöff nöff

Johan gillade inte att jag smygfotade mysepyset, han tyckte att jag kan lika gärna klippa in en gris, said and done...


10.01.22 Flytta till större

Sitter och diggar The Baseballs nu. Det är ett tyskt coverband som gör om låtar till 50-talsrock'n'roll. Rätt bra faktiskt.Lägenheten har jag tackat "ja" till nu iallafall, vi var och tittade på den igår. Klart att det finns både för- och nackdelar, men fördelarna väger över.

- Trappor för Charlie, blir och bära 23 kilosklumpen 2½ trappa
- Andra våningen, balkong istället för gård till Charlie
- Lite mer i hyra, någon hundring i månaden
- Just nu stinker det ungkarlslya innocent smileys Knarka rökelse i en vecka så är det löst, kanske vattenpipan också...
- Långt bort från mor och far aim smileys
- Kommer sakna min fina lägenhet

+ Hörnlähenhet, dvs extra fönster till mina blommor, kanske några extra orkidéer får plats
+ Det vi får betala extra i månaden jämnas ut med bilkostnader och mat som inte förstörs
+ Slipper pendla, packa grejjer, ta med mat, fara runt över halva Luleå och samla ihop oss
+ Fina tapeter och mycket i bofonden
+ Större, båda får plats med sina grejjer
+ Balkongen har galler så Charlie ser ut
+ Båda får känna sig hemma samtidigt
+ Charlie har redan en kompis på gården brevid, Mandy
Och det bästa av allt...
+ Linn får ett Linnrumadult smileys Fullt med hokus pokus och pysselgrejjer

Inflyttningsdatum är den 1 april, så dom som känner sig manade att komma och hjälpa till att bära är välkomna att göra det. Vi kanske ska tapetsera sovrum och kök först....??

10.01.20 Flytta??

Funderar på att flytta, igen. Johan och jag börjar bli lite less på att pendla runt och aldrig känna sig hemma båda två. Nu har vi iallafall fått tilldelat en lägenhet på Bergnäset, en trea på andra våningen, balkong i söderläge. Men då är problemet, Charlie och trappor är inte en så bra kombination, för att inte tala om lägenheterna vi har, andrahands uthyrning osv. Ajja, ska kolla på lägenheten i morgon så får vi se hur vi gör, kiropraktorn får knaka till min rygg när jag har burit Charlie ner för trappan om inte annat.

10.01.16 Lord of the rings

I morgon blir det nörddag för hela slanten:

Lord of the rings extended version  innocent smileys

Alla tre filmer tar ca 12 timmar att nöta sig igenom, löve löve löve
10.01.15 Playdate med Mandy

Linn håller på att lära sig photoshop, Linn duktigjumping smileys

Nu när jag har photoshoppat bort lite röda ögon så kan jag uppdatera om Charlies playdate med Mandy.Charlie var lite grumpy på morgonen och tyckte inte alls om att Mandy var så glad och busig, men Charlie är aldelens för snäll för att säga ifrån. Mandy är visst en envis och matglad liten tös så Charlies frukost blev överfallen på en millisekund, vilket inte vi var beredda på och Charlie blev förbannad. Sen har det varit en evig kamp om tuggisben. Mandy samlade på sig alla tuggisben som Charlie glatt bjöd på utan att dela med sig tillbaka, så Charlie fick vackert sitta och titta på.

När vi fort till Bergnäset så snosade Mandy så klart genast reda på Charlies älgben som han hade på gården, det slutade med att jag fick slänga bort det, det var ändå färdiggnagt.Johan skulle vara duktig och tvätta under tiden voffarna hade sin benkamp, det gick väl lite si så där med Johans nya vintersockor...

Linn tackar och bockar och hälsar att dom sitter perfekt på askungenfötterna rolleye smileys

Playdaten med Mandy gick jättebra och Charlie stupade och sov som en död hela natten, tuuunga timmerstockar släpades runt i mörkret....

10.01.11 London here we come

Nu är allt bokat och klart för London. Onsdag den 27:e far jag till Stockholm och den 28:e åker Snoris och Boris till London och härjar till på måndag den 1:a, och den 2:a åker jag hem igen.


10.01.11 Charlie har en date

Jackie ringde just, hon hade visst svårt att få tag på en barnvakt, så på onsdag har Charlie en playdate med lilla Mandy, heeeela dagen ska hon vara med oss. Och lilla damen är inte så liten längre....
msn smileys
10.01.11 Grattis pappa

Idag fyller älskade pappsen 60 år. Grattis på födelsedagen världens bästa pappa
msn smileys


10.01.10 Huliganer

Oj då, blidde visst lite för mycket sovmorgon i dag. Mycket och göra idag, pappa ska nämligen ha kalas och jag ska baka paj tills dess OCH hinna med en massa annat. När man äntligen har lyckats sova något så när så är det så klart något annat som stör min nattsömn, som förrymda råttor i köket till exempel. Hade inte brytt mig så hårt om Ithil hade kunnat ta sig tillbaka till buren själv men nu kan han inte det och Charlie hade upptäkt rymlingen. Upp och rädda råtta med andra ord. Fetklumpen Anor låg och sov på taket i godan ro när jag kastade in honom i buren också, undrar när Johan ska börja lyssna lite mer på mig?? Jäkla karl...Har varit hos kiropraktorn tidigare i veckan också, men det får jag ta sen, nu måste jag stressa igång dagen....

10.01.06 Julpyntet hänger kvar

Det blev ovanligt mycket julpynt i år, desto jobbigare att städa undan allt utan att missa något som jag alltid brukar lyckas med och ännu mindre plats i förrådet. Men mysigt blev det iallafall. Frågan är baa hur länge det ska ta innan jag river ner skiten?? Nästa vecka hade jag tänkt, inget jobb och förhoppningsvis klar med skolarbetet.
adult smileys

Min egenhändigt ihopplockade adventsljusstake blev dock illa kvickt vandaliserad av några små monster...Fick en annan fin adventsljusstake av kyrkan i julklapp efter att jag var med i julvandringen, lite kristliga grejjer kan jag väl släppa in i mitt hem för den var väldigt originell enligt mig, jag har då inte sett något liknande, jättefin.


10.01.06 Nyårsbilder

Nyårsafton firades i Meldersteins tysta vrå, eller...?? Italienska familjen Rosendahl intog ödebygden och inte ens det mest högljudda fyrverkeri kunde överrösta oss.

Mattias stannade hemma och höll Jason i tassen under filmkväll och Charlie var hos Eva-Carin och vaktade Bergnäset.Andreas välkomnade oss med lite skumpaBoris och Karl, aka "den vildögde"

Blir någon biten i örat eller vad är det frågan om??

När inte pappa ser....Jag övar på prinsesspruttarMamma lyckades nästan undgå alla bilderAtt någon lyckas finna ro till våra högljudda röster är ett under10.01.05 Julaftonsbilder

Nu har jag fixat lite med mina bilder i datorn, det blir en hel del dubbletter huller om buller när man sparar på jag vet inte hur många olika datorer. Men nu har jag städat upp lite iallafall.

Ett filmklipp på Charlie från julafton har jag lagt upp iallafall och här kommer lite mer bilder...Charlie fick mååånga paketJag hade lite extra julklappsöppning på kvällen sen från min familj

Årsbok 84 kan vara bra att ha, Börn Borgs frilla var väl inte den bästa i den bokenFick en massa kläder

Jag kom på dan innan julafton att jag måste ha en godisskål hemma, kan säkert fynda på mellandagsrean tänkte jag, tur att man har en förutseende syster i stället. Fick någon skum svamp också som man kan tända på, något till vattenpipan kanske?


RSS 2.0