10.07.27 Presenter

Lovade bilder på presenterna kommer här. Fick en massa kläder, duschcreme, lotion, massageolja, skrubbvantar, skål och koppar, hängare, dataspel, armband och en "häxkvast" (nu har jag ingen ursäkt att inte ta en flygtur)

Nästa år blir det väl en klädnypa love smileys

Ny löpare från Eva-Carin och en prenumeration på "Kors&Tvärs".Jag var på Ikea igår med den kvinnliga delen av min klan. Äntligen hittade jag en servetthållare, från Italla. På Ikea köpte jag mer barngalgar (mycket finare och billigare) och ett överkast, men jag ska nog byta med mor.


10.07.27 Mr & Mrs Selberg

Ett grattis till Robert och Camilla som gifte sig i helgen. Bröllopet ägde rum i Stadskyrkan och festen på Blackis.
free smileysEn väldigt lyckad tillställning om man frågar mig. Maten var hur god som helst, fast igen, om man frågar mig så kan det nog aldrig bli fel med potatisgratäng. Finfin tårta och helkul kväll för att sammanfatta det kort.Jag hittade något gulligt inne på tjejtoan...

...så då var jag så illa tvungen att göra studiebesök inne på killtoan också.

Petter, snygg, rolig singel. Tillgång till ett hus i Lövskär vid vattnet brudar smiley emoticonsToastmaster Niklas med bättre hälft (synd bara på suddig bild)Johan upplurad på scen. Någon nisse, Johan, Annika och Birger.


10.07.27 Tårtkalas hela veckan lång

Buhu, synd om mig. Jag fick fara från jobbet idag för jag började må dåligt. Trodde jag skulle bli bättre efter frukost men icke, det blev bara värre. Till slut insåg jag att det var lika bra att fara hem och komma tillbaka i morgon med nya tag än att sitta och kasta bort timmar på jobbet och kanske bli ännu värre. Jag har säkert fått i mig en basilusk igår på IKEA eller något. Det är något som retar i magsäcken men nu när jag har sovit ett tag så har den vandrat ner lite. Eldoktor Johan ordinerade hans specialare "mirakelte".

Hur som haver, dat har varit tårtätande hela jäklans förra veckan. Nerförsbacken började redan i lördags veckan innan.
*Lördag, kalas för Gerd.
*Söndag, tårtpaus.
*Måndag, tårtpaus.
*Tisdag, kalas för mig, red velvet cake med rabarber och jordgubbar.
*Onsdag, kollegium på kyrkan, gårdagens tårta skulle gå åt, blev lite mer på eftermiddagen.
*Torsdag, kalas för Oskar.
*Fredag, fick hem tårta från kyrkan.
*Lördag, kalas för mig igen, blue velvet cake med blåbär. Stor hit enligt mig laughing smileys

Hade som sagt kalas igen på lördag hemma hos mor och far. Bortskämda jag fick ännu mera paket. Ja, bilder på presenterna kommer, håll till godo med min söta släkt så länge
free smileys

Pappa, systerdotter Miranda, Ninni och morfarPaula, Erica, MattiasMamma och brorson JoelMystiskt bihang som är med överallt, undrar vem som bjuder in han egentligen? Kanske är jag? Lite söt är han nog iallafall.Syskonkärlek eller vad det nu heter smiley emoticonsSe glad ut......lite rädd......och farlig.Joel har en look, glad.


10.07.22 Massor med paket

Som få nog har haft svårt att missa så har jag förgyllde denna världen med ännu ett år av mitt liv. Jag ska fota alla fina presenter jag har fått hittills och visa på bloggen. Av finaste Monkeyboy fick jag en hel drös med presenter på morgonen.


10.07.22 Operation rensa benknota

Vad gör man inte för sitt kära barn, fy faderuttan vad det stank. Johan pep som en liten flicka och jag stod och hulkade en stund innan jag samlade ihop mig inför uppdraget, uppdrag rensa benknota.
10.07.22 Balkongtomten är fångad på bild

"Det är någon på min balkong som rör om", "Eller hur Linn, eller hur..."
"Det har varit något på min balkong, saker flyttas om och saker som INTE kan flyttas har rört på sig", "Vad har du i vattenpipan Linn?"

Men nu jäklar ska alla inskränkta kraxande olyckskorpar trycka upp sin trångsynta nuna i röven, jag tog balkongtomten på bar gärning i morse, DEN FINNS. Det är bara det att balkongtomten var kusligt lik en ekorrunge med sin långa lurviga svans....

Jag kikade ut på balkongen i morse och fick genast svar på följande mysterier;
*Nedrivna blomkrukor, som till synes står väldigt stadigt
*Mejram som inte vill växa till sig
*Flyttade handdukar
*Trädticka på golvet
*Jord på bordet
*Humlepinnar på sniskanLilla kurrekurr var visst på dagis. Hej hopp gräva lite i mejramen, ner med armen in under rötterna och röra om, en liten svängom i humlen och upp i stolen. Bädda lite med handduken, sitta och mysa en stund och fundera ut nya hyss. Klättra upp efter väggen, hej hopp i ampeln, tjo vad det far, fick jag lite fart? Skutt till väggen och ett nytt språng till ampeln igen, nämen se där, en trädticka, vad ska jag hitta på med den?


10.07.20 Jag fyller år idag

Med en enkel tulipan
på bemärkelsedan
ja har den äran
ja har den äran
att gratulera
free  smileys
Ja må jag leva hipp hipp hurra


10.07.19 Balkongtomtar

Ack ve och fasa, när jag kommer ut på balkongen idag så ligger min kära thaibasilika på golvet. Tur att jag har trall + matta där annars hade krukan sagt sitt, men nu klarade sig både kruka och thaiplanta undan traumat. Efter lite omstrukturering så ska allt stå stadigt för ytterligare orkaner. Om inte min balkongtomte kommer på besök igen och stökar ner, saker som absolut inte kan ramla ner gör det, och min trädticka som jag "band" till Charlie när jag hittar den verkar på någe vänster alltid ramla ner rakt i gapet på honom. Jag tror att tomten som bor i tickan och vill att Charlie ska ha den, jag kanske ska låta den flytta ut på balkongen igen, inte så bra att ha tomtar inne i lägenheter tror jag. Kanske jag ska be snäll och muta tomten med något gott så låter han bli att röra om där var eviga dag...free smileys smileys

10.07.17 Sladdriga faran

Mandy busan har varit på besök till Charlies skräckblandade förtjusning. Han är måttligt förtjust i "sladdriga faran" som jag numera kallar henne. Matte Jackie var sjuk så jag erbjöd att passa Mandy så att hon fick sova bort sjukan och så fick Mandy lite roligare än att sitta hemma och vänta på att matte ska bli frisk.Vi svängde förbi Björx med Charlie och Mandy, som tur var var inte krokodilen hemma så Mandy kunde snosa runt lite ifred. Hon hittade mammas plastkatt som sitter och vaktar lekstugan och det var inte populärt. Hornen växte i min panna och så tog jag upp katten och låtsades att den var riktig, Mandy blev väldigt upprörd. När vi sedan skulle ge knuff in i bilen så fick Mandy syn på en snarlik kissekatt ute på gatan som tog till flykten, Mandy efter, därav smaknamnet "sladdriga faran". Som en brölande säl fladdrade hon fram efter gatan med en rosenrasande Linn och Johan i hälarna och barnan flydde skräckslagna in på sina gårdar. Tur för oss att det var en tuff katt som insåg att det sladdriga slösskinnet som var den i hälarna brölade mer än vad den skulle kunna tänkas bita. Kisse gjorde jobbet åt oss och fräste fast henne, Mandy visste inte riktigt vad hon skulle ta sig till, fast blev hon iallafall och mamma fick sig årets skratt. Som om inte det vore nog så brottades vi med "sladdriga faran" på en poils gård, bra demonstration för hund utan koppel.

Efter denna bravad så for vi på vattengympa i tjuvholmsundet. Mandy är känd för, sin sällika uppenbarelse till trotts, att inte vilja blöta ner tassarna. Tough luck Mandy, ska man vattengympa så måste man doppa sig, en knuff i rumpan och lite uppmuntran så simmade hon med oss mellan sanddynerna. Jackie trodde inte på mig när jag berättade detta, hon kräver bildbevis.Fick hon chansen satte höll hon sig dock så mycket ovanför vattenytan som möjligt.


10.07.17 I min gröna trädgård

Jag har fått en födelsedagspresent från snorungen Boris, mamma och pappa levererade upp den till Luleå när dom hade varrit nere i Dalarna förra veckan. Så nu är min balkong complete med fina blommor, diverse ogräs (humle och tistel, kan inte förstå varför det är ogräs??) och kryddväxter.

Jag fick thaibasilika av systeryster. Igår gjorde jag wookgryta med kokosmjölk, chili och thaibasilika, det blidde jättegott, det blir en säker repris på det.En mystisk "red bull"-växt fick jag också. Den åkte ner i morgnosmoothien tillsammans med nektarin, honungsmelon och spenat.Sen fick jag om möjligt en ännu mer mystisk växt, som jag numera kallar "elefantfötter", annars känd som "levande stenar"


10.07.13 Strandormen Charlie

Oj vad jag inte har orkat bry mig i bloggen på ett tag, men nu har jag aklimatiserat mig för att jobba på dagarna och hinna med både hundar och ungar (bäbisJohan har semester i två veckor nu) när jag kommer hem. En liten apa är visst bortskämd och fick något han pekade på idag...Vi har varit och vattengympat med Charlie i Storsand idag. Vi hade tro det eller ej flyt med vädret, när vi hade packat picknickkorgen klart och for mot Tjuvholmsundet så började det regna. Då tänkte vi vänta ut regnet på expert ett tag och när vi hade gjort det så kom vi på att Storsand är aldelens i närheten, regnet hade skrämt alla människor på flykten så vi hade stranden helt för oss själva. Attans att jag inte hade bikinin med mig, det var pissljummet i vattnet och kvavt i luften, perfekt badväder. Charlie struttade då glatt runt i vattnet och fick sin träning som han behöver varje vecka. Litet bus var helt slut efter vattengympan och strandraggandet, stora tunga timmerstockar ekade högljutt när vi satt och åt middag.


10.07.04 Låt puckorna koka upp i sin egen bil

Grattis nu har någon jävla idiot lyckats igen. Som straff tycker jag att man kan låsa in dom hjärncellslösa mongona i en varm bil i 4 timmar, glöm inte dunjackan bara, inte mer än rätt.

http://kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5438961

Tips, hittar ni en hund som håller på att dö i en överhettad bil, krossa den dyraste jävla rutan på bilen...

10.07.02 Hairy back

Igår hämtade jag min nya mobil, den blev lila, skitsnygg, men fan vad snygg den hade varit om den vore grön. Jag har inte börjat använda den ännu, den har legat på laddning och snart ska jag till kiropraktorn.

Jag var på arbetsförmedlingen igår och skrev in mig, jag måste visst vara inskriven där för att få en jobbcoach. Jag har en bekant som jobbar som jobbcoach på Student Consulting och ska hjälpa mig att hitta ett passande jobb. Kyrkan börjar kännas väldigt uttjatat, viktigast är väl att det krävs ju inte fyra års universitetsutbildning på psykologiprogrammet för att städa på kyrkan precis. Men i sommar ska jag gno på där iallafall.

Mandy är på besök nu. Matte och exhusse håller på att flytta, en till Lövskatan och en till Stockholm. Dom ska bila ner till Stockholm i helgen och laste grejjor nu på förmiddagen och då är det roligare för Mandy att vara hemma hos Charlie som hon är så kär i, intresset är nåde svalt från andra hållet.

Charlie bus har fått några skumma utslag på ryggen också, om det tvistar de lärde;
1. Fukteksem, han är på vattenrehab 1 gång/vecka och plaskar i sjöar och hav så fort han få chansen
2. Klorutslag, kan vara en reaktion på kloret som finns i vattnet på rehab
3. Massageutslag, hundar kan visst få utslag när dom börjar få massage.
4. Allergier, ohyra, myggbett... you name it...

Det är som varskorvar på ryggen, ungefär där dom har klireflexen. Jag har badat honom och schamponerat in honom för att överflödig päls och skorvar ska fara bort, torkade med hårtork på ryggen och har kammat igenom honom, så nu borde väl luftflödet vara lite bättre genom pälsen. Det återstår väl att börja med kortisonsalvor, helosan, jodopax och till sist raka ryggen på han, för karlar ska väl inte ha håriga ryggar eller vad är det jag brukar säga?10.07.01 It's raining...rain

Min telefon är här nu, den ligger kvar på konsum dock, men ändå. Sen kläcker knasShaggy ur sig att vi kanske ska öppna den tillsammans, "okej" svarar jag på automatik som vanligt. Hehe, han märker nog inte att jag har öppnat den om jag packar ner allt igen, det är bra för min självkänsla laughing smileys

Planterade mina blommor igår och lämnade dom ute hos Eva-Carin, i natt var det spöregn. En ros är planterad i en zinkhink utan hål, så jag måste nog dit och hamra lite idag så att den inte blir för blöt om fötterna.

Och jag har tänkt gå långpromenad idag, ajja, det finns faktiskt något som heter regnkläder.


RSS 2.0