10.10.19 Väntar...

Det blev inget datarehab den här veckan, men jag kör en självvald mjukstart istället. Sitter på jobbet nu och väntar på matleverans till Buffy som är på besök den här veckan när Paula är i Umeå. Måste gå och handla mat till jobbet sen så jag tycker att Andreas ska trycka lite mer på gasen och komma hit snart innan jag slutar.


10.10.17 Basilusker

Idag var det tänkt att vi skulle fara till Melder och färga hår, men när jag vaknade i morse så stod inte allting rätt till. Jag tror att det är någon basilusk som är ute och far. Olle var visst dålig igår, och två på Eva-Carins jobb hade varit dåliga och jag har känt att det har legat och puttrat sen i fredags. Mådde inte alls bra i morse och var lite kräkfärdig, men då har jag sån tur att jag har en sån bra kille som gjorde mirakelte och päron/äpple/gräddfukost till mig. Jag har bara varit hemma och mysepyst idag, men vi får se om jag är så pass stadig på benen att vi kanske kan fara en liten sväng på storheden.


10.10.16 Rehab

Snart ska vi iväg och byta till vinterdäck på bilen. Sen är det middag hos Eva-Carin. Inte har jag gjort många knop idag inte, vikit lite kläder typ...

Nästa vecka blir jag datorlös, så det innebär att nu när jag börjar komma igång på bloggen igen så blir det uppehåll, fast å andra sidan så kommer jag ha en massa tid över till att fota nu när jag kommer att få datarehab. Johan ska kidnappa min dator till Övertårneå och göra jag vet inte vad, förhoppningsvis så får jag tillbaka den i brukligt skick igen.


10.10.15 Mysepysekväll

Det blev en taco/filmkväll med Robert, Camilla, Jackie och Matti ikväll. Vi såg på "she's out of my league". Ingen film att rekomendera. Skulle vara 1½ timme men kändes som tre. Efter en timmer började vi undra om den var slut snart, inte bra. Den var inte direkt dålig, men knappast bra heller.

I morgon är det middag hos Eva-Carin och studera hennes nya fynd. Spännande spännande. En liten sväng till storheden kanske man hinner med också...

På söndag ska vi till Melder och färga lite hår, undrar vilka som ska bli offrade till hårguden denna gång? Eller mitt senaste offer kanske håller i sig fortfarande?
thescubasite.com


10.10.15 Gottis

Charlie har fått gottis av Paula, en stor benknota, antagligen för att han fick dras med puppis-Jessica förra veckan. Så nu sitter han och gottar med sin benknota på kvällarna, släpar runt på den och släpper den i golvet så grannen under måste undra vad vi håller på med egentligen.

Och så måste jag formulera en bra kontaktannons åt Charlie så vi hittar en lämplig dagmatte/husse.
10.10.14 Nya rutiner

Vintern kommer smygande. Fast konstigt nog fick man vårkänslor av vädret idag. Men dra vad trött jag var i morse, jag hade lätt kunnat sätta mig i en skrubb och somna där. Det går tungt att ta sig upp morgonen nu också, kanske för att det börjar vara så mörkt ute. Fast på dagarna är det så vackert att det gör ont i en.

Och inte har jag hunnit med någon morgonpromenad sen jag började jobba heller. Jag har varit så duktig och gått på mina morgonpromenader sen jag kom från Stockholm men nu med nya arbetstider och mörka mornar så har det gått åt fanderns. Fast å andra sidan, hur tidigt ska man släpa sig upp för att hinna med en promenad, jag går ändå upp mellan 06.15-06.30, ska jag behöva släpa mig upp 05.30 när klockradion sjunger upp? Jag kanske ska ut samma runda fast jogga istället? Då går det snabbare att klara rundan än 30-40 min.

Något mer som inte går bra är med den lilla besten. Det är inte hållbart att lämna han hos Mandy på dagarna, inte om jag vill ha egna hobbys på kvällarna. Jag kanske ska efterlysa en dagmatte/husse iallafall?
10.10.14 Paparazzi

Här kommer man hem, igen, och tror att man ska få ta det lugnt och mysepysa i badet lite, men icke. Vad händer? Jo, en paparazzi kommer inrusande....
10.10.14 Första snön för säsongen

Tanken var att jag skulle cykla till jobbet idag, jag skulle inte tro det va....Men misströsta ej, jag har på mig gympadojjorna för promenad hem igen thescubasite.com

10.10.13 Nya husmor'n

Phew, fortfarande fullkomligt oförstående över hur man kan jobba heltid... Ajja, idag lämnade jag den lilla besten hos mor och far innan jag drog vidare till Sara på student consulting efter jobbet. Monstret lät visst hela gatan få veta att han var minsann lämnad av mamsen igen. När pappa kom cyklande från jobbet så hördes det lååång väg hur missnöjd Charlie var. Men han blev nog nöjdare sen, lek och bus med flickorna (slaggis med Fanny också) och lite mat på det. Nu ligger han och surar med sitt back-on-tracktäcke och väntar på att jag ska hälla i mig soppan och underhålla honom.

Det går bra på jobbet iallafall. Till Merjas skräckblandade förtjusning så håller den nya husmor'n på att göra sig hemmastadd på kontoret. Nu är allt nerrivet och utslängt från kontoret och nya grejjer ska upp, nu är det lite mer Linntrevligt där.
Scuba Site

Hårmodell för den här gången fick jag inte bli. Eller fick och fick, det var inte så frestande att infinna mig kl. 07.00 i Piteå en lördag morgon och strutta runt där hela dagen sen. Hon ska höra av sig om/när det dyker upp något här inne i stan i stället. Då återstår, vad göra med håret nu då? Jag har röd hårfärg hemma som första åtgärd, men sen då? Klippa? Vara nöjd ett tag? Och sen färga något annat? Jag blev lite sugen på platinablond?!?


10.10.12 Inbrott??

Här kommer man hem från zumban och tror att det bara är att rasta hund och lägga sig och mysa med vederbörande men icke, vad möts jag av?

Först tror jag att hund har bäddat bland reklamtidningar som ligger på golvet eftersom dom är shreddade, då ser jag en påse jag har slängt i soporna tidigare mitt bland eländet, går då in i köket och finner att hund har tömt soppåsen över hela köksgolvet och ätit allt ätbart däri.

"Suck" tänker jag och börjar plocka sopor, när jag plockar i hallen finner jag vadderad brev i hallen (adresserat till Johan), som antagligen innehåller några värdefulla datordelar, typ minneskort eller liknande, guess what? TOMT!?! Nu är soporna ihopplockade och piercade datordelar lokaliserade.

Uttråkad vovve kanske?


10.10.12 Andas

Hej å hå, full rulle dagarna i ända, hur fan kan folk ha heltidsjobb egentligen? Vad lever dom för? Jobbet eller? Har dom ingen familj? Privatliv någon? Lugn och ro? Jag jobbr "bara" 75% och det är bara en tidsfråga innan jag har blödande magsår och tappat allt hår.

Idag har jag jobbat, ilat iväg på "lunchen" och rastat hundar (Charlie och Mandy). Tillbaks till jobbet, ja just det, mat kan vara bra, äta medans man moppar golv. Slutat för dagen, hämta Charlie, ila hem, när jag står och funderar på om jag ska hinna upp på toa så kommer Paula inrullande på parkeringen. Dags för rehab i Öjebyn, ila till dit. Dagens stora plus, lite quality time med Charlie. Hem och kasta i sig mat, ANDAS, iväg på zomba och sen hem och stupa i säng.

Så här ser dagarna ut nuförtiden när jag "bara" jobbar 75%. Är det inte rehab ,så är det ditt och datt. Ditt och datt må vara självförvållat, jag hade ju kunnat säga nej till alla event för att få sitta hemma och vara soffpotatis, men i längden så går det inte heller, jag behöver ju vara social också. Jag behöver mest bara beklaga mig nu när jag håller på att komma in i regelbunden jobbrytm. Volket bollande med jobb, fritid, hund och dålig samvete för att hund är ensam hemma så mycket.


RSS 2.0