11.04.18 Dagens nötter är...

...Linn och Johan! Det blir delad första plats för vi är nog lika nötiga båda två.
dog products

Linn därför att, i ett halvår snart har jag tjatat om den försvunna tratten som jag har anklagat Johan för att ha slarvat bort. För att inte tala om laddaren till hårtrimmen som också så klart är Johans fel. Jag har vänt upp och ner på hela lägenheten för dessa två, förutom.... pysselrummet.

Det mest logiska i detta fall måste ju vara att Johan har smygit in och gömt laddaren i en kartong där inne av ren illvilja. Tratten har ju han så klart också gömt av samma anledning i min vetesäck där inne för att jag ska få skulden. Men, men, storsint som jag är så kan jag ta på mig liten del av bördan för att det var ju ändå inne i mitt revir han hade gömt grejjorna... eller...??

Johan därför att, vem fan tappar bort en bil?? Nästan iallafall. Åtminstone borde ju människan ha vett nog att upplysa mig att bilen inte står på stengatans parkering utan hos hans mor, särskilt när han vet att jag skulle till Öjebyn idag. Tur att jag är tidspessimist och alltid planerar in oförutsedda och tidskrävande händelser. Charlie och jag fick en lite längre tur till bilen än vad som var tänkt. Det brukar vara med nöd och näppe som han ens kommer ihåg att lämna bilnyckeln innan han far till Övertorneå, den hade han iallafall kommit ihåg.


Kommentarer
Postat av: Pippi Långstrump

Hörra Annika, du ska vara snäll med Tommy!

2011-04-19 @ 16:20:35
Postat av: tommy

vad jag kan komma ihåg så var det någon som tvingade johan o söka igenom alla hans saker efter laddaren till trimmern...sen kom någon på att tratten är också gömd någonstans, men då snäll som han var kollade igenom alla lådor igen...sen stirrade någon på johan och sa "vad har du gjort med tratten!?!?!?!" flertalet ggr...tur nog att sanningen kommer fram, det där med bilen måste ju bara varit ett mindre missförstånd. för en bil kan man väll inte slarva bort?

2011-04-20 @ 12:33:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0