11.08.29 Färdig med tatueringen

Nu är tatueringen färdig. Äntligen.

Summan av kardemumman blev det svärdsdrottningen med lite inslag av översteprästinnan från min tarotbok. Och vad betyder det då? Jo...

Svärdsdrottningen:

Svärdsdrottningen kan representeras som
Skade inom fornnordisk mytologi, jaktens, isens och vinterns gudinna.
Hekate, nattens och underjordens mörka gudinna, den gamla och visa.

Hon är frihetstörstande och oberoende. Hon är som ser, sierskan. Hon litar på sitt medfödda, goda omdöme och sin känsla för rätt och fel. Hon släpper fram sin estetiska begåvning och sin originalitet.

Översteprästinnan:

Översteprästinnan representeras av,
Artemis, den unga och fria, Isis, modern och fullmånen, Hekate, den gamla, visa och helande. De här tre, dotter, mor och mormor, Gudinnans treenighet och tre ansikten. Inom fornnordisk mytologi är hon Freja, fruktbarhetens gudinna.

Hon är den kvinnliga delen av medvetandet som är mottagligt och öppet - den kunskap som finns i hjärtat. Hennes intuition är starkare än intellektet. Hon besitter en stor kunskap inom henne. Hon vet redan allt, inerst inne. Hon är drömerskan, sierskan och den synska kvinnan. Hon bara vet, utan att kunna förklara hur.


Detta är två delar av mig som måste gynnas och bli starkare. Därför präntade jag in det på armen så att jag alltid har min "häxmoder" och mitt "häxjag" med mig.


11.08.28 Bajs bajs bajs

Gaah, gangstervalpen Eldar måste ha svalt mycket klorvatten igår, för det var pipigt i natt. Johan hann fatta vinken men underskattade situationen och valde sitt eget toalettbesök före valpens. Det fick vi bittert ångra. Johan Rusar ut med diaréenödig valp och jag fick torka upp en hög créme d la créme. 

Phew, faran äntligen över, vi går och lägger oss igen. Då hör jag att pirayan hittar på något i vardagsrummet. Jag rusar dit och ser att han har tuggat sönder glasnagelfilen och står nu på bordet och har satt kurs mot chokladen.

Han bökar på i vardagsrummet senare igen och Johan rusar dit. Då åker han på rumpan i soffan och förmodligen torkar bort resterna av nattens créme d la créme.

Vi har vädrat och tänt rökelse men bajslukten har envist hängt kvar i luften som en kvävande dimma. Jag tyckte att vi måste fan i mej ha missat något, för så här länge kan det inte lukta. Jo då, vi hittar en hög till som jag glömde i mitt yrvakna tillstånd. Men vi är inte nöjda med det heller. Det luktar fortfarande som om vi har torkat bajs direkt under näsan. Johan lyckas lokalisera lukten till bakom soffan. Om det nu hade varit så väl. Kackafanhunden har alltså gjort följande;
Hoppat upp i soffan, klättrat över till min kista som står brevid med filtar på, DÄR tyckte han var den perfekta placeringen för ännu en créme d la créme. Johan trodde inte sina ögon när jag stog och pekade och fick inte fram ett ord. Efter några timmar lyckades Johan föra fram förslaget om en kork i rumpan på en viss valp nattetid.

Nu är det alltså bajssanering på hög nivå här. Som om det inte var nog med all valpbajs igår, och behöver jag tillägga att pirayan även hittade en härlig hästkack och gnugga in sig i?11.08.28 Invigningen

Det var invigning av hundsimmet igår. Jag och Ninni (mormor) hade bakat. Som tack blev jag inklämd i en våtdräkt, men det var okej, det var nästan dagens höjdpunkt. Andreas stod i butiken och Johan var hund- och barnassistent.

Min chakratårtaTvå mycket pålitliga butiksassistenterVågar ni lämna över ansvaret för era hundar till den här?

Efteråt for Johan, jag och Myran hem till gården och möttes av en valp- och bajsinvasion.


11.08.21 Örnäsdagen

Igår var det loppis på örnäsdagen. Jag och mamma var där och sålde lite grejjor. Jag sålde utrensade kläder, skor, smycken, cd-skivor och böcker. Mamma sålde brasilianska smycken. Det gick bättre än väntat med min försäljning, men det kan bero på att jag sålde grejjorna för 5-20 kronor. Jag ville bara bli av med allt. Och så hade jag världens bästa lockbete vid min station, två ursöta corgipojkar som låg så snällt och tittade på mig hela dagen. Jag tror nog att dom två hjärtefröna drog mest med folk under hela dagen. En karl satt länge och väl och pratade ut om sina livsproblem med Charlie och Eldar.


11.08.18 Rehab igen

Snodde lite fler bilder av syrran...


11.08.18 Rehab

Idag har jag, Johan och pojkarna varit till Råneå och simtränat lite. Charlie var inte så lite nervös förra gången vi var så jag tyckte att jag tar med badkläder och badar med honom. Sagt som gjort, först en Linn ner i vattnet och sen en Charlie ner i vattnet. Vi passade även på att ha valpsim för Eldar och fettosim för mig. Andreas den saten slog på jetstreamen när jag låg och plaskade där, bra träning iallafall.
11.08.07 Miner

Charlie har ett varierat minspel, och särskilt roliga miner när han leker.11.08.06 SandönVad gör man när valpen inte orkar gå för långt, jo man letar fram en skottkärra


11.08.06 Boris på besök

Dålig uppdatering hära. Jag har varit förkyld och hostig hela veckan så jag har varit så trött och inte haft hjärnkontoret igång. Men igår tog jag en sluring och i natt fick jag sova för första gången på en vecka.

Boris har varit här och hälsat på. Vi har hunnit med en massa bus. Övernattning på sandön med lurvpojkarna, 60-årsmiddag på färjan och lite Luleå Kalas.

Klippning a'la äggfrisyr

Kungligheterna Rosendahl på kvällspromenad


RSS 2.0