11.08.28 Bajs bajs bajs

Gaah, gangstervalpen Eldar måste ha svalt mycket klorvatten igår, för det var pipigt i natt. Johan hann fatta vinken men underskattade situationen och valde sitt eget toalettbesök före valpens. Det fick vi bittert ångra. Johan Rusar ut med diaréenödig valp och jag fick torka upp en hög créme d la créme. 

Phew, faran äntligen över, vi går och lägger oss igen. Då hör jag att pirayan hittar på något i vardagsrummet. Jag rusar dit och ser att han har tuggat sönder glasnagelfilen och står nu på bordet och har satt kurs mot chokladen.

Han bökar på i vardagsrummet senare igen och Johan rusar dit. Då åker han på rumpan i soffan och förmodligen torkar bort resterna av nattens créme d la créme.

Vi har vädrat och tänt rökelse men bajslukten har envist hängt kvar i luften som en kvävande dimma. Jag tyckte att vi måste fan i mej ha missat något, för så här länge kan det inte lukta. Jo då, vi hittar en hög till som jag glömde i mitt yrvakna tillstånd. Men vi är inte nöjda med det heller. Det luktar fortfarande som om vi har torkat bajs direkt under näsan. Johan lyckas lokalisera lukten till bakom soffan. Om det nu hade varit så väl. Kackafanhunden har alltså gjort följande;
Hoppat upp i soffan, klättrat över till min kista som står brevid med filtar på, DÄR tyckte han var den perfekta placeringen för ännu en créme d la créme. Johan trodde inte sina ögon när jag stog och pekade och fick inte fram ett ord. Efter några timmar lyckades Johan föra fram förslaget om en kork i rumpan på en viss valp nattetid.

Nu är det alltså bajssanering på hög nivå här. Som om det inte var nog med all valpbajs igår, och behöver jag tillägga att pirayan även hittade en härlig hästkack och gnugga in sig i?Kommentarer
Postat av: johan

gäsp

2011-08-28 @ 21:52:32
Postat av: Paula

Ja ja, skyll på min pool du :D. Vem vet vad den där dåren stoppar i sig ute!! Hästbajs?

2011-08-29 @ 16:00:24
Postat av: Erica

hahahahahahahahahahahahahahhahahaahhahaha

2011-08-29 @ 19:28:30
Postat av: Snoris

Skratta du, vi kommer och hälsar på snart, bajspirayan och jag ;-)

2011-08-29 @ 22:01:39
URL: http://snoris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0