11.07.28 Jaaaaaaaa!!!

Inget kan göra en ägare till en corgivalp så lycklig som när ett öra står upp. Och detta efter bara fyra dagars tejpande. Det ena rasade ner på en gång men ena har stått upp hela kvällen nu. Det blir ny tejpning i morgon. Yey.
11.07.28 Kantarellsök

Melvin är tillbaka från Sundsvall nu och då passade Elin och jag på att kantarellträna Charlie och Melvin. Det går jättebra för Charlie, men han har inte riktigt kopplat ihop att ligga vid kantarellen och markera, han kommer fram till mig istället, vilket kanske inte är så perfekt när man ska ut i skogen och leta kantareller. Fast då vet man att dom finns i närheten iallafall.
11.07.25 Grattis Gerd

Grattis till Gerd som fyllde 75 år förra veckan.Pojkarna hade gjort sig kalasfinaCharlie ville varken lägga ut snusen eller torka sig under hakan, jaja...Somliga däckade i värmen
11.07.24 Ikea

Mina små pojkar har varit hos sin fammo idag när jag och Johan har varit på Ikea. Vi har köpt en sängram (som pirayan ska ge fan i att gnaga på) och lite annat smått och gott. Nu ska vi ut i spöregnet och försöka börja göra av med lite flytringar runt magen och hämta hem pojkarna.


11.07.24 Kalas

Ja just det, jag har fyllt år i veckan. Och att fylla år betyder en massa kalas.


11.07.22 Trött

På måndag tar jag ut en semesterdag, det tycker jag att jag behöver. Stupade i sängen när jag kom hem, då kommer självklart paparazziapan...
11.07.21 Sandön

Både Eldar och Johan har gjort premiär på sandön i helgen. Sol, lek och bad för hela slanten.
11.07.21 Hägnan

Vi måste ju miljöträna bestarna så gott det går, därför tog vi med dom till Hägnan och medeltidsdagarna. Corgisarna var väldigt populära och Eldar var omåttligt populär. Vi tog oss inte många meter åt gången innan någon överföll och för lite mys-med-liten-pupp och frågor om rasen osv. Det var ett gäng med handikappade som la beslag på Eldar ett bra tag där.


11.07.12 Harry Potter

I kväll har vi varit på bio och sett Harry Potter and the deathly hallows part I. I morgon blir det den andra delen.
11.07.12 Beachmys

Ännu en dag på stranden. Eftersom jag var nytatuerad igen så blev det t-shirt och under parasollet för min del.


11.07.12 Monsterpuppen

Phew, det är verkligen som att ha småbarn det här med valpar. Det är en jäklans tur att valphärklet är så satans söt, annars hade han blivit lämnad i skogen för länge sen. Nu har Eldar börjat få lite kraft i käkarna så hans små kärleksnafs börjar mer och mer likna en sjö med hungriga pirayor.

Det går bra med Charlie också. Han är också väldigt less ibland, suckar och tittar på mig som att "ska vi inte lämna tillbaka han snart?".


11.07.08 I morgon

I morgon ska jag göra klart tatueringen. Spännande och se var det slutar. Nu ska jag gå och tvätta bajshundar som luktar både det ena och det andra.
11.07.06 Gos-med-liten-hund

Idag har det varit "gos-med-liten-hund" på jobbet idag. Johan kom förbi med pojkarna (Charlie och Eldar) och fikade med oss på jobbet.

Jag och småpojkarna har varit till Evas stuga ikväll. Eldar det lilla busföret börjar känna sig hemma med oss nu och hittar på mer och mer hyss var dag som går. Och det hände en indicent där också. Eldar skulle ut och kolla läget mot grannen (som har elstängsel och två rotweiler) när vi inte såg, fastän han inte fick och hade funnit sig i det (trodde jag). Jag hör ett yl och jag rusar dit och hoppas på att rottisarna inte är hemma, vilket dom tur nog inte verkade vara, eller iallafall inte hade sett honom än. Däremot hade han fått en stöt på stängslet. "Ingen fara" tänkte jag och lyfte upp honom, då känner jag att det luktar bajs och ser att han är kladdig om skinkorna och svansen. Han blev så rädd att han bajsade på sig. Stackars liten. Charlie fick trösta lite och så var det bättre sen.


11.07.05 Chips11.07.05 Stranden igen

Idag medans jag var på jobbet har Johan varit på stranden igen med pojkarna, sin mor och kusin. Han lastade in Charlie och Eldar i cykelvagnen, vilket tydligen gick väldigt bra, och cyklade iväg till tjuvholmsundet.Eldar var även till veterinären och fick sin 12-veckorsspruta och rabiesvaccin. Rösäter var imponerad över hur lugn och trygg och obrydd i sprutorna han var. Det verkade som om han ångrade sitt val av golden retriver lite. Efter det for vi till Robert och Camilla på en snabbvisit och åt pizza. En viss liten pojke var helt slut och sov som en stock.
11.07.04 Svullosommar

Om tån är svullen, röd och inte böjer sig med dom andra tårna, är den av då? Skönt med sommar då man slipper skor, mindre skönt med noll gottakaraktär och inte kunna jogga.

Beach 2011 är definitivt inställd. Dels för tån, dels för gottegrisen Linn, dels för tattoon, den ska bli klar på lördag förhoppningsvis.


11.07.04 Bildbomb

Det blev en lång och händelserik dag för Eldar igår. Charlie har visat honom stan och allt han kan. Först var vi en tur till Tjuvholmsundet och efter det en tur förbi mor och far. Som vanligt så lyckas hela (nåjo, halva men nog stor för det) släkten droppa in på en och samma gång.

På stranden hade vi lite vattenträning, hundarna grävde i sanden och lekte jaga och Johan lyckades bränna sig på det mest otippade ställen trots solskyddsfaktor 20. Dåligt avelsmaterial det där, tål ingenting. Så går det när man ska står och flexa mucklerna hela tiden.
11.07.03 Eldar

Gusigans Snötyfon, heter numera Eldar.


11.07.03 Roadtrip

Dags att uppdatera helgen.

I torsdags bilade vi ner till Skellefteå och hälsade på Jackie och Matti i deras nya hem och sov över. Dom har flyttat in i Mattis släktgård och ska renovera upp eländet. Dom har även utökat familjen med en, enligt Charlie, urslingens katt som säkerligen kunde döda en hund med sin ondskefulla blick.På fredag bilade vi vidare söderut mot Bollnäs för att hämta hem våran nya bäbis. Vi plockade upp en liftare innan Umeå fastnade i lång bilkö.

Väl framme i Bollnäs fick vi ett varmt mottagande. Vi blev överfallna av en massa sockersöta valpar, blev bjudna på middag och fikade innan vi bilade norrut igen. Tur för Charlie så var herren i huset (Morris) inspärrad i en hundgård, annars hade Charlie blivit tvungen att ge fulingen på moppo.Vi kom hem igen lördag kl 5 på morgonen, icke kul. Jag blev förvisad till golvet för att ta hand om valpen, eftersom jag inte orkade göra en större ansträngning att bädda fint till mig så lånade jag Charlies hundbädd. Valpen tyckte då att min plats i sängen dög bra åt honom så han intog den. Johan och valp i sängen, jag och Charlie på golvet i våra hundbäddar.

11.07.03 Snabbis

Det får bli en snabbuppdatering nu. Jag har inte varit så flitig framför datorn av två anledningar. Jag har inte varit hemma och datorn har varit kaputt. Men nu är båda problemet åtgärdade. Måste ila in i duschen och vidare på middag hos svärmor.


RSS 2.0