11.05.17 Gårdsvakt

I helgen skulle Johan och jag vara gårdsvakt åt Paula medans hon var iväg till Finland och parade en tik. Det var tänkt att Johan och jag skulle vara där lördag till måndag, men eftersom Charlie hamnade i trubbel så fick Johan fara hem på söndagen. Men icke efter att ha underhållit en Myra medans jag var och jobbade.

Miranda förklarar för Johan att det är sängdags nuInte långt efter snarkade Johan också sött
11.05.17 Grattis Ninni

...som fyllde 80 år den 14 maj.Papparazzi på plats

ElinKusin Therese och SusanneMorbror JohnPappa och FranzNutten tyckte det var livat på kalaset och slocknade i ett hörn


11.05.08 Kalas för mor

Idag har vi kalasat på björx för mor min. Jag bakade ett lik till red velvet cake och Elin hade bakat rabarberkaka.

Mamma och fasters favoritpojke Joel"Liket" till red velvet cakeBror, svägerska och bulle i ugnenPappa och morfarNinni och JoelMuppetshow
11.05.08 Ledtrådarna

Tänkte summera alla ledtrådar som jag har lagt ut. Vissa har ju redan gissat rätt.

Ledtråd 1=MotivLedtråd 2=SteriltLedtråd 3=När/datumLedtråd 4=Verktyg som användsAlltså, en ny tatuering den 6 juni smileys

11.05.07 Grattis mor...

... som fyllde 60 år den 3 maj.
11.05.07 Italien

Nu är jag hemma från Rom igen med mager mage och leverskador efter den diet jag har levt på där. Det var en jättetrevlig resa med sena kvällar och tidiga morgonar. Jag delade rum med Merja och då är det uppställning kl 06.00 som gäller, inte för att jag gjorde alltför mycket motstånd på den punkten. Resan ner gick bra. Planen var i tid, resan till hotellt gick bra och sen var det bara att ge sig ut på upptäcktsfärd.

Vi var bland annat på en resa till en olivlund. Med en skakig busstur senare ragglade jag ut grön i ansiktet men glömde snabbt bort det med den fantastiska utsikten och lite späkning när vi klättrade uppför berget på en getstig.

Vi var på mässa i en kyrka vi hade fått "låna" en kväll.

Vi var på stadsvandring också, så klart.Här traskade vi in under att valv in på en innnergård och när vi tittade upp så fick vi syn på detta.

ÖnskefontänenSpanska trappanDyra gatanDetta är konst på HÖG nivå. Den mörka "kupolen" är egentligen platt.Samma sak här, taket är platt just ovanför fönstrena.Galej sista kvällen med gänget. Merja och jag hade förfest med mamma och Kerstin på vårat rum.Någon blev less på sin snoriga näsa typ...Min idol The KMin andra idol, Janne. Jaahadu Janne...Efter en aldeles för lång kväll ute så var vi uppe med tuppen för att ge mamma och Kerstin en rundtur till Colosseum.

Torget brevid Colosseum där senaten bodde. Huvudstadens kärna med andra ord.Alperna på vägen hem.Någon om är grymt överreklamerat i Italien, iallafall enligt mig och många andra, är maten. Och för mig som är vegetarian så begränsades utbudet ytterligare. Ibland fick jag till och med leva på.... alger??
11.04.01 Valborg

Valborg firades med grillning på ormberget. Vi hade först tänkt att vi skulle grilla vid höträsket, men grillplatsen som vi hade tänkt oss var upptagen av två barnfamiljer. Johan tyckte vi skulle vara med där, vilket jag tyckte var en dålig idé. Fira valborg bland en massa främmande skitungar stod inte högst upp på listan direkt, dom var rätt små, typ 2-års åldern, men ändå. Vi gick vidare och funderade på om vi ska ta en grillplats längre bort eller fara till ormberget, medans vi stod och spekulerade så hörde vi världens kalabalik från grillplatsen med barnfamiljerna. Då har papporna rykt ihop och vevar knytnävar mot varandra, fruarna skriker och barnen gråter, vilken familjeidyll. Då inser vi att samtliga, förutom barnen då (förhoppningsvis), är rätt så överförfriskade. Jo jo, och där ville Johan vara med?

Ormberget kändes då som ett lungt val.Jag hade en vass kniv med mig... men egentligen gjorde jag illa mig på vedklabben
RSS 2.0