11.09.29 Slö dag

Idag har jag inte fått mycket gjort höll jag på att säga, fast det har jag ju. Jag har tagit årets enda och första sovmorgon, 10.40 ringer pappa och väcker mig. Jag har skrivit klart ett skolarbete och jag har varit på promenad lilla essingen runt. Nu ska jag piffa och bege mig ut på stan en sväng.
11.09.28 Ömma fötter

Vilken rivstart jag fick här i Stockholm. När jag kommer fram till Boris så var det bara att sätta sig vid datorn och göra skolarbetet klart. Hur skön känsla är inte det när man väl är klar och inser att man bara har fritid de närmaste dagarna. Medans jag satt vid datorn lagade Boris blomkålssoppa av en gigantisk blomkål hon hade fått från jobbet.Tisdag var det uppställning för en joggingtur. Utflykt till Rosendals trädgård och en shoppingtur. Idag ska vi kolla upp om det finns att hyra rullstol någonstans åt mig.Inte att glömma, mitt skitsnygga tunnelbanekort med Prins Daniel och Vickan.


11.09.23 Massor att göra

Hujja hujja, mycket att göra. I helgen blir det jobb på sundet och på måndag far jag ner till stockholm och näste helg till norrköping för dop. Hej å hå


11.09.21 Frisk

Nu är lilla fjärt friskförklarad. Han äter och bajsar som man ska. Huggtänderna är på utväxt, och pirayakäkarna klapprar på i ett. Kaoset är återställt med andra ord.


11.09.19
11.09.19 Kalas

Kalas för lillmyran igår, och för Johans farmor på kvällen.

Eldar börjar må bättre nu, inte helt okej, men bättre. Lite febrig i natt igen och matlusten är inte helt på topp, bajseriet är inte igång. Jag vet inte om det är för att han inte har något att bajsa ut eller om det är förstoppning, det återstår väl att se.


11.09.18 Boris

Boris har ju fyllt år i den 8 september, jag såg just att hon hade undkommit en bild på hall of shame. Jag får väl göra en wet willy på henne nu när jag ska hälsa på nästa vecka som straff för att hon inte påminnde mig.


11.09.18 Grattis Linnéa

Idag fyller Johans farmor år också. Men jag har ingen bild på henne, så ni får hålla till godo med apan så länge.


11.09.18 Grattis Myran

Idag fyller jordens sötaste Myra 4 år. Grattis trollunge.


11.09.17 Hösten på intågande

Nu börjar underbara hösten komma på intågande på allvar
11.09.17 Rehab

Jag har jobbat på rehabet idag. Det var lugna puckar. Eldar och Charlie fick följa med för att Johan skulle fixa och dona med lägenheten på bergviken inför visningen. Eldar har inte varit på topp idag. Jag tror att han har fått magsjuka. Förhoppningsvis inget värre än att det går över av sig självt snart. Han spyr och vill inte äta, fastän jag bjuder på kokt fisk och ris, har han varit väldigt hängig hela dagen. Fast lite vaknade han till liv när han fick busa med puppisarna.

Snyggingen Ozzy kom förbi och ville få sig en dusch.


11.09.08 Rehab

Idag har vi varit och busat på syrrans rehab. Johan har agerat butiksansvarig, fast jag började tvivla på hans kompetens efter ett tag...

Charlie var hur duktig som helst idag. Han gick nästan helt själv ner i vattnet, upp för rampen och fram till vattnet iallafall. Sen tog han en leksak som låg och flöt i vattnet. Han är så duktig min lilla pojke.
11.09.04 Svampskogen

Idag har jag, Johan, pojkarna och svärmor varit ute på en svampkurs i skogen. De andra skickade skräckslagna och flackande blickar mot hundarna och frågade lite försynt om jag har svampsökhundarna med mig. "Självklart", svarade jag. Och dom gav mig en skräckslagen blick och bad nog till sin gud att vi lämnar lite svamp över till dom.
Dom skickade praktiskt taget ut oss för att plocka allt vi kom åt. Tur att Eva-Carin var med och hade lite hum om vad man plockar. Annars vet jag att jag hade iallafall kommit dragandes med ett antal giftiga skivlingar istället för soppar, för soppar ser så äckliga och slemmiga ut. En timme var vi ute och letade svamp innan det var samling igen. Jag och samtliga pojkar var så slut att vi var tvugna att ta en afternoon nap innan vi orkade börja med svamprensandet. Och så gjorde vi svampsoppa av alltihopa. Svampsoppa som förrätt och bajjastek (min och apans version av porterstek) som huvudrätt."Rör inte min svamp björnjävel"Eva-Carin säger att hon skulle ha skickat mig på en knivkurs innan hon gav mig en kniv. BLOOOOD"This is some good shit man"Hellhound
RSS 2.0