09.08.20 Hål i fickorna??

Kul jul, upp och hoppa och betala räkningar det första man gör på morgonen. Skitkul verkligen, särskillt när alla inte kan betalas utan måste vänta på nästa inkommande lön, vilket inte är alltför långt bort i och för sig. Brukshundsklubben får nog vänta om jag inte hittar någon form av inkomst i höst. Jag hade tänkt leva på csn och extrajobb, under förutsättning att jag hittar något att plugga. Hatar denna stress och press att inte veta varje månad hur det blir.
Jag kanske ska börja köpa lotter och hoppas på det bästa.... scuba diving

09.08.16 Frukostterror

Stackars Johan, han har ett helvete med råttorna. Han skulle äta lite frukost i lugn och ro, trodde han... Medans en råtta hängde innan  för tröjan och rev han på ryggen så dök den andra ner i smörpaketet. Sen slet dom osten av skorporna och tröjterrorn fortsatte. Efter det hittade Anor Johans star wars-spelkort igen och dök ner i nästa låda för att rota. För att inte tala om bajsattacken i soffan.

Oj oj oj, hur ska detta sluta, Charlie är mycket bekymrad...


09.08.16 Ithil och Anor

Här kommer lite lovade bilder på Ithil och Anor. Det var inte direkt någon barnlek att ta bilder på två busiga råttor, 90% av bilderna såg ut så här (och det här är dom "bästa"):

Till slut lyckades jag fånga Ithil på bildOch även Anor
09.08.14 Familjen utökad

Nu har dom anlänt mina små bäbisar. Två små pojkar som är fem veckor gamla och ena riktiga busfrön. Charlie har varit eld och lågor, vilket han fortfarande är i och för sig, enerverande nog. Men han vänjer sig nog vid dom snart. Jag vet inte om Charlie vill leka med dom som kompisar eller leka med dom som leksaker. Förhoppningsvis det första alternativet.

Namnjakten gick si så där. Jag kom på att jag kan köra på mitt alviska tema lite till och döpa rådisarna efter det. Så.... Ithil (=måne) och Anor (=sol) fick dom heta.

Lite förberedelser inför hemkomsten...


... men något gick visst fel??


Nu är det något skumt hära


Kom och titta matte


Anor är framme och smyger


Klart med våningar och hängmattor, Ithil gillar läget.

09.08.13 Färdigt för leverans

Snart flyttar rådisarna hem unhappy smileys

09.08.11 Färjan del 1 och 2

När Boris var här med sin karl Karl så for vi en liten sväng på Färjan. Vilket jag även gjorde i fredags med Johan, Eva-Carin och hennes kompis Jill. Ett fett blåmärke på rumpan har jag som minne från den kvällen.

Kvällen med Eva-Carin började lungt och sansat.......sen kom Johan på att han kunde lämna oss två, Bill och Bull, ensamna där.......vilket resulterade i ovan nämnda blåmärke, men skitkul hade jag scuba diving

09.08.11 What to do?

Jag har fortfarande noll koll på vad jag ska döpa mina rådisar till, men det löser sig nog när jag ser dom. Idag hade jag tänkt laga buren dom ska bo i, men jag fick ett anfall av illamående så jag får se hur mycket som blir gjort idag.love smileys

Igår hade jag tupperwareparty här hemma hos mig. Det blev lite knökfullt och varmt i köket men partyt blev perfans enligt mig. Jag hade bakat två sockerkakor med jordgubbar och blåbär i, tur det med tanke på hur många som kom. Charlie hade fullt sjå att välkomna alla och se till att alla var kvar på sin plats.


09.08.06 Råttnamnjakt

Puh, vilken dag på jobbet, inte en lugn stund och en värme som inte kom från ovan (eller??)scuba diving in the UK Vilken tur att jag har Johan som fixar hemlig middag till mig nu. I morgon bli sista dagen för det här sommarjobbet, då börjar osäkerheten igen. Inge kul.

Jag efterlyser fortfarande namn till mina rådisar. Men nu har jag vidgat vyerna till nordisk mytologi eller vad som helst egentligen, bara dom går i samma anda namnen...

Mer förslag tack scuba diving


09.08.04 Tjuvholmssundet

Idag har vi varit och badat med Charlie igen. Igår hittade vi världens bästa badplats vid Tjuvholmssundet, att jag aldrig har farit dit tidigare fattar jag inte. Lulviken kan slänga sig i väggen med sina snuskgubbar. Enda nackdelen är att det är knökfullt, och att man får dela strand med alla barnfamiljer. scuba diving in Phuket

Den mest perfekta stranden för Charlie då det är varierad botten, perfekt för hans vattenträning och på vissa ställen bottnar han inte så att han måste simma. Han har så roligt när vi är där. Heldag med picknicklunch och grillmiddag planeras där  scuba diving news

Bilder från Lulviken09.08.01 Tandborstkamp

Vilket ös det var igår. Finfint väder och knökmycket folk. Efter lite om och men tog vi oss hem till Johan för lite välförtjänt sömn.

Tandborsten hade lite problem att hitta dit den skulle....
RSS 2.0