09.09.30 Tattoo

Här kommer ett inlägg om min tattoo som jag har lovat.

Texten är skriven på alviska och betyder "forever in my heart". Alviska är språket alverna talar i bla "sagan om ringen", och diverse nördar över jorden sitter hemma med sina plastöron och pratar alviska dom med. Alviska är ett "påhittat" språk, men lika avancerat som vilket språk som helst som talas idag med all grammatik osv.
Eftersom jag är insnöad på fantasy och såld på "sagan om ringen" så passade det bra med alvisk text.

Varnar känsliga tittare för "fläskislår" dog cages

Ps. mer tattoos kommer dog psychology books

09.09.29 Middagsdags för Ithil och Anor


09.09.28 Forever autumn

Nu har det lugnat ner sig lite för mig, inte panikmycket att göra i skolan den här veckan och inte så mycket jobb och en förkylning avverkad. jag som aldrig blir sjuk, så vida jag inte pussar på någon snorunge. Den här gången pussade jag på Myran igen, men nu gav hon mig ingen kräka iallafall.

Jag har en massa hemma och fixa med idag, och mazdan ska pimpas lite mer, besiktas ska den göra också. Höstpyntat på framsidan har jag hunnit med. LOVE hösten
happy smileys

Myspysigt på hösten med kolsvarta kvällar, härligt väder, fina färger, bästa årstiden ever.
09.09.18 Mosters lilla Myra fyller 2 år


09.09.04 Bokjakt

När skolan börjar så börjar även ångesten över att hitta all kurslitteratur i tid, för att inte tala om att tänka på ekonomin samtidigt. Jag hittade en sida, typ som tradera eller något, fast bara för böcker. I stället för att betala 200-300 kronor per bok så hittade jag två av böckerna för 35 resp 80 kronor. En av böckerna måste jag ändå beställa hem ny för 300 spänn. Billigare än att punga ut över 700 kronor för alla tre iallafall. Då återstår frågan om jag ska lyckas få hem alla böckerna i tid, om jag ens får dom i läsligt skick.

Ingen träning blev det idag heller. Jag har fortfarande en träningsvärk som heter duga efter gympan i onsdags, men i morgon borde jag vara lite rörlig igen. Jag har till och med träningsvärk i fötterna (?!)

Något skumt här....Aha, ett råttbo
09.09.03 Flickorna

Idag ska Charlie få vara hos fina flickorna (Fanny och Tindra) en stund medans matte är i skolan. HSB har visst fått för sig att fläktarna ska ses över i lägenheterna och tänker klampa in med huvudnyckeln. Icke sa nicke tyckte jag, en ensam voffe och två främmande karlar blir nog ingen bra kombo, men då tyckte Charlie att han kunde vara med flickorna idag.scuba diving forum

Det går bra med rådisarna än så länge, hyfsat. Fast busfröna får inte vara ute utan uppsikt, tur att jag har Charlie som håller koll på dom. Föser ihop dom när dom kommer på villovägar och tvättar rumpor när dom har kissat och bajsat.
09.09.01 Snabbvisit

En snabbrapport från bloggen.

Nu har jag börjat skolan igen. Utredningsmetodik och implementering, vad nu det är?? Jag har bara haft en lektion hittils och på torsdag har jag några till. Och så måste jag börja jaga efter stentråkiga böcker som jag måste kämpa mig igenom, skitkul.

Nu måste jag gå och jäsa framför tv:n, jag har varit och tänat spinning+core och i morgon ska jag masa mig iväg på cirkelgympa....


RSS 2.0