11.04.27 Ledtråd nr 4

Jag satt och tyckte synd om mig själv och tyckte att jag hade för dålig feedback på bloggen för att få lust att uppdatera, men så hade jag fått två kommentarer, wohoo.

dog products

Så då fick jag lite mer ork. Först vill jag reda ut illasinnade rykten som går om mig, att jag skulle börja äta kött?!?!
NO WAY. Detta uppkom när jag yrade om "levande föda" annars känt som "raw food". Levande föda är alltså inte djur som har skuttat runt och numera ligger fint på min tallrik, då är väl maten så död den kan bli?
Levande föda är att man "dödar" inte maten, dvs vitaminerna, genom att värma upp den för mycket, man behåller då vitaminerna "levande" och maten är mer eller mindre rå. Sug på den råa steken köttätare.

Och så måste jag uppdatera ledtråd nr 4. Vissa har varit inne och gissat rätt tidigare, men nu kommer en lite mer abvoius... eller?


11.04.22 Muffinträning

Jag har varit hurtig och påskbakat till jobbet den här veckan. Det blev en massa färgglada muffins.Crosstrainern har fått sin plats nu, och utlovade bilder är fotade. Och som vanligt är Charlie med på tamigfan varenda bild.... och vad gör jag med handtaget??


11.04.19 Ledtråd nr 3


11.04.18 Dagens nötter är...

...Linn och Johan! Det blir delad första plats för vi är nog lika nötiga båda två.
dog products

Linn därför att, i ett halvår snart har jag tjatat om den försvunna tratten som jag har anklagat Johan för att ha slarvat bort. För att inte tala om laddaren till hårtrimmen som också så klart är Johans fel. Jag har vänt upp och ner på hela lägenheten för dessa två, förutom.... pysselrummet.

Det mest logiska i detta fall måste ju vara att Johan har smygit in och gömt laddaren i en kartong där inne av ren illvilja. Tratten har ju han så klart också gömt av samma anledning i min vetesäck där inne för att jag ska få skulden. Men, men, storsint som jag är så kan jag ta på mig liten del av bördan för att det var ju ändå inne i mitt revir han hade gömt grejjorna... eller...??

Johan därför att, vem fan tappar bort en bil?? Nästan iallafall. Åtminstone borde ju människan ha vett nog att upplysa mig att bilen inte står på stengatans parkering utan hos hans mor, särskilt när han vet att jag skulle till Öjebyn idag. Tur att jag är tidspessimist och alltid planerar in oförutsedda och tidskrävande händelser. Charlie och jag fick en lite längre tur till bilen än vad som var tänkt. Det brukar vara med nöd och näppe som han ens kommer ihåg att lämna bilnyckeln innan han far till Övertorneå, den hade han iallafall kommit ihåg.


11.04.18 Ledtråd nr 2


11.04.16 Nedräkning...

Ledtråd 1


11.04.15 Evas stuga

Jag och Charlie följde med till Evas stuga i sävastnäs förra helgen. Vädret blev inte det bästa, men vad gör det när man har gott sällskap.
dog products
Charlie kunde inte riktigt hålla vad han lovade om gott uppförande, eller så var det en tolkningsfråga, tyckte nog han iallafall. Utforska fick han ju, hur skulle han kunna veta att undersidan av stugan inte hörde till den kategorin.

dog products

Grillen fick vi liv i och grillade korv, åt kakor och bullar och "för många ord på en gång", som Johan skulle ha uttryckt det.


11.04.15 Två grejjor...

Först tänkte jag försöka börja med dagens/veckans... öhh, tema/visdomsord/tanke?? Tänkte bläddra lite i min tarotbok och skriva lite om det (inge propaganda här inte). Vad tycks?

dog products

Sen tänkte också om jag ska börja anamma levande föda igen, och skriva om det, och då skulle jag kunna behöva lite pepp.

dog products

Kan nog vara bra att hålla uppe bloggandet med något tema, så att det inte förfaller. Tänkte på systeryster som har hus, ungar, hundar och företag att blogga om dagarna i ända. För min det blir det lite tjatigt i längden att lägga upp en bild på veckans sovställning på Charlie som liknade den jag hade förra veckan typ. Eller idag har jag tränat det och det så länge, eller idag har jag jobbat, punkt.
11.04.10 Nya grejjor

Nu har vi släpat hem en crosstrainer. Den var STOR, väldigt stor. Möbleringsplaner på G. Jag får fota senare idag, för nu ska jag göra mig iordning för att fara till Evas stuga.

Vi fyndade en cykelkärra till det lilla buset också, en special för hundar. Den fick klart godkänt av Charlie som hoppade in i den på en gång och myste.

Fem tassar av fem möjliga:  dog productsdog productsdog productsdog productsdog products

11.04.06 Plantering

Nu har jag planterat en massa frön och möblerat om lite bland mina blommor. Jag har planterat några gamla frön jag hittade, så vi får se om det blir något av det. Jag har också planterat sommarnunneört och svartöga.

Min balkong kommer att bli så fin i sommar.


11.04.05 Bra tips

Annars har jag gillat min headbangar-armbågsdans när jag blir danceraped, men detta kan vara kul att testa...

dog products


11.04.05 Linn vs. Tisdag, 1-0

Tisdagar är bajsdagar. Händer det något dåligt så är det banne mig tisdagar det händer på. Men den här tisdagen så skulle jag inte åka dit igen, icke.

Dagen börjar med smärtor i magen a'la magkatarr. Jag kryper ner till Eva i vaktmästeriet och får lite healing så jag står på benen igen. Dagen flyter på nå så när tills jag ser ett missat samtal och ett röstmeddelande från studievägledaren. "Shit också, är det något som har gått fel med våra planer för hösten nu?"

Jag beslutar mig för att ta tjuren i hornen och ge tisdagen på moppo och ringa upp, så slipper jag ha ångest hela dagen. Bara för det så gav tisdag vika och gav med sig. Studievägledaren har visst också tisdagar, hon hade visst ringt fel eller blandat ihop mig med någon annan och jag hade mitt på det torra. *phew*
11.04.04

Vi var på lydnadskurs i lördags igen. Klickermaffian höll sig lugn och klickerpressen avtog. Charlie var som vanligt på sitt bästa humör och skötte sig utmärk, tyckte en väldigt partisk mamsen iallafall.
dog products

Malin, våran sjukgymnast, är också med på kursen med en av sina hundar, men voffsen blev sjuk och dom fick fara till veterinären. Hennes monsterhund hade visst nallat saltat, torkat älgkött och gottat i sig, vilket ledde till saltförgiftning. Men efter lite dropp så mår dom (matte och hund) bättre.

Äntligen en ledig måndag idag för min del. Förra måndagen jobbade jag och måndagen innan det så var Boris här och då måste man passa på att umgås. Men NU, är jag ledig. Eller ja, städdag iallafall (inte arbetsskadad här inte)...
dog products
11.04.02 Crosstrainer

Snart bär det iväg till hundhuset för lydnadskurs igen. Hur ska detta gå? Matte som har varit stygg och inte tränat någonting. Jag har kollat av med Charlie om han kommer ihåg något och han verkar ha stenkoll, så då litar vi på det...
dog products

Efter det ska jag tvinga med Shaggy till storheden för att köpa nya skor till honom och en crosstrainer som vi ska baxa in i vardagsrummet. Mitt träningskort går ut i maj och jag hade inte tänkt skaffa ett nytt.


RSS 2.0