Forum

Idag känner jag mig tom i skallen. Eller kanske är det för fullt? Det kanske är för mycket som ska ut genom samma dörr så det blir stopp i stället. Jag försökte fejsboka lite för att få inspiration eller ondgöra mig över något.
 
Jag har gått med i diverse grupper om hundar, No Poo och "leva naturligt" osv.Det är lite facinerande hur folk skriver på dessa forum. En del verkar aldrig ha hört talas om Google. "Google vad är det? Jag skriver här på forumet istället. Jag formulerar mig som den amöba jag är och inväntar service hem till dörren". Det var en kvinna som efterlyste bra märken på hundmat, då det foder hunden äter inte skulle hinna levereras i tid innan den mat hon hade kvar skulle ta slut. Hon fick en hel lista med förslag. Dög det? Nej. Det var leveranstid på dessa märken också. Och som en liten parentes senare, djuraffären var ändå stängd så hon fick inte tag på mat iallafall. Till slut föreslog folk att hon skulle gå på Ica och köpa kött då. Men det var för omständigt eller något. Vad ville då människan uppnå med detta inlägg? Igen aning, kanske hemleverans nu, nu, NU av någon fejsbookande själ som förbarmade sig över henne och hennes svältande hund. Eller vad?
 
Varför skirver man på ett forum och frågar något av det mest basic man kan komma på. Kolloidalt silver är en sådan grupp. "Vad är kolloidalt silver?". Men vad fan gör du i den slutna gruppen då om du inte ens vet vad det är, kolla upp innan? Ja, någon kanske har lagt till personen i fråga men igen, Google. Folk verkar tro att forum är som ett uppslagsverk.
 
Näe, nu blir det rundgång. Dags för fika.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0