Tandkräm och hårtvätt

Jag försöker gå all in på No Poo nu. Deon är utsorterad. Thai Deo is the shit. Tandkrämen håller också på att åka. Jag är i en prövoperiod med hemmagjord tandkräm. Receptet jag hittade tog jag från den här sidan. Väldigt mycket intressant finns att hämta där.
 
2 msk kokosfett
2 tsk MSM
1 tsk silver
och lite pepparmyntolja.
 
Jag är som sagt i en prövoperiod nu. Jag är lite småskeptisk. Tänderna känns rena, men andedräkten känns det inte som om den gör något åt. Kanske kommer flåset från halsen? Eller är det inbillning? Eller en vanesak? Igår blandade jag i lite bikarbonat och har ett glas med vatten och pepparmynta som jag gruglar med som avslut. Det piffar till drakflåset lite iallafall. Jag har också provat Oil Pulling en gång. Det måste jag göra mer innan vidare utvärdering. Tandpulver ska också provas.
 
Igår testade jag även att tvätta håret med bikarbonat och äppelcidervinäger. Min hårbotten brukar klia som... jag vet inte vad. Särskillt när det blir fett. Och hyperkänslig mot diverse hårprodukter har jag börjat bli också. Nu när jag visade så mycket allergi mot mitt shampo så tänkte jag testa att No Poo-tvätta håret. Först i med bikarbonat i flottskallen. Håret kändes avfettat och lite strävt. Sen sk "surskölj" med äppelcidervinäger och vatten. Håret blev mjuk och rent. Så bikarbonat och äcv is also the shit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0