Pippi Pelikan

Nu är hon här, min Pippi Pelikan. Vi hämtade henne i Piteå och lastningen gick relativt bra. Ny människa för hästen, ny transport, nytt folk för mig som står och glor och jag kör mina metoder för att få in henne i transporten. Ajja, jag kände att jag inte hade lust att stå där och lastträna så jag följde instruktioner och tog kedjegrimskaftet, vilket jag inte är ett fan av. Men in fick vi henne, inte under några direkta proteser, men med viss tvekan.
 
Väl hemma så tittade hon sig omkring och var lite osäker, men ändå väldigt nyfiken. När hon fick syn på grabbarna i stallet så gnäggade hon på dom och så fick hon komma in i sin box och bekanta sig med den en stund innan dom skulle presenteras för varandra i hagen.
 
Maras och Pippi släpptes lös i hagen och Maras delade ut en känga på min bäbis. Ingen skada kedd och sen var det dags för Hoss att komma ut. Han dök ur boxen som en projektil och gled in på mage under stängslet till hagen. Pippi som knappt har sett shettisar tidigare flydde sin kos. Efter en stund så gick hon mycket tveksamt fram till denna suspekta varelse och så fick han sig en känga av Pippi.
 
Hästarna kilade bort längst ner i hagen och vi lunchade på med varma mackor och korv i godan ro medans hästarna fick bekanta sig. Under lunchpausen så hade Hos bestämt sig för att denna Pippi är hans prinsessa och Maras fick inte komma nära och vara dum med henne något mer. Så fort Maras kom nära så pep hos fram till honom och sparkade och bet och jagade bort honom från hans Pippi. Triangeldrama. Maras var mycket förnärmad.
 
 

Kommentarer
Postat av: pappsen

Ni kommer säkert att trivas bra ihop!

2014-05-02 @ 08:28:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0