*suck*

Varför kommer allt elände på en gång. Varför inte en sak i sänder så att man orkar tackla allting som kommer i godan ro. Fast det är klart, det är väl attraktionslagen som råder där. En olycka kommer sällan ensam, likaså att det blir en massa roligt på en gång. Nu är jag inne i en jäkligt trög fas, igen.
 
Först har vedspisen fått fnatt, igen. Det är som om det har regnat in eller något. Efter en regnskur så går det inte att använda eländet, det är tokmycket fukt i den. Och det går inte att elda ur, för fukten verkar ha reagerat ihop med sot och blivit till tjära. Sotaren kommer idag och kanske ser en lösning på problemet. annats är det bara att ringa hit pajshantverkarna igen och gör om och gör rätt.
 
Sen ska vi starta våran myggmördare. Tydligen har myggen vaknat före och hunnit in i förrådet och saboterat skiten. Fläkten som ska suga in myggen vill inte gå igång. Anders och jag har en teori om att en sladda kanske har lossnat i rengöringen i höstas. Hoppas att det är så lätt.
 
Och så är Pippi fortfarande förkyld. Nu verkar hon vara hängig, hon verkade på bättringsvägen men nu vill jag inte avvakta mer. Veterinären får göra ett besök, och dessutom så misstänker jag mask. Och sen så lär hundarna också ha det så många möss jag har sett dom trycka i sig de senaste dagarna.
 
Jaha, det är bara att sätta sig ner och försöka attrahera lite flyt och bra saker. Typ en storvinst på triss kan jag nog nöja mig med tills vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0